facem prima data crema astfel incat sa se raceasca. Batem ouale cu zaharul (putin),omogenizam amidonul cu putin suc de portocale si il adaugam peste oua, apoi subtiem cu restul de suc si punem coaja de portocala,dupa care punem pe foc mic. Amestecam continuu pana se ingroasa. Dam deoparte si asteptam sa se raceasca amestecand din cand in cand. Cand e rece adaugam frisca montata si amestecam,apoi dam la frigider.
Pregatim biscuitul batand ouale cu praful de sare si zaharul pana se umfla ,apoi adaugam vanilia si faina. Compozitia obtinuta o punem in tava de la cuptor pe care am pus hartie. Nivalam compozitia si dam la cuptorul preincalzit la 200° pentru 8-10 min. Cand e gata il punem pe un prosop de bucatarie umezit sau pe o bucata de hartie de cuptor si il rulam. Il lasam asa pana se raceste,apoi il desfacem il umezim cu suc de portocale si punem crema si cateva feliute de portocala. Il rulam si dam la frigider. Ornam inainte de a servi.