Prima data facem crema:
Punem laptele pe foc,iar cand incepe sa fiarba il luam de pe foc si adaugam vanilia, zaharul si faina cernute. Punem din nou pe foc si lasam sa fiarba cateva minute pt a se ingrosa,amestecand mereu. Cand crema s-a racit o amestecam cu frisca batuta.
Biscuit:
Batem ouale cu praful de sare si zaharul pana se umfla f bine,apoi punem vanilia,faina si praful de copt. Compozitia obtinuta o punem in tava de la cuptor tapetata cu hartie de copt si o nivelam cu o lingura. Dam la cuptorul preincalzit la 200° timp de 8-10 min. Cand e gata punem biscuitul pe un prosop de bucatarie umed si il rulam, apoi il lasam asa pana se raceste. Dupa ce s-a racit il desfacem si punem crema de lapte pe care o vom intinde pe toata suprafata, apoi il rulam din nou.
La crema ramasa adaugam bucatele de ciocolata topite,amestecam si ornam rulada. Lasam 2-3 ore la rece si servim.