Rulada cu crema cappuccino

de Julie in Prajituri, 15 Sep 2010 | 7970 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 4 oua,
  • 4 linguri zahar,
  • 4 linguri faina,
  • esenta de vanilie
  • Crema:
  • 200 ml frisca lichida,
  • 100 g ciocolata cu aroma de cappuccino,
  • 1 lingurita gelatina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu crema cappuccino:

Blat:

Se bat albusurile cu zaharul ,se adauga galbenusurile, esenta si faina. Se toarna compozitia intr-o tava in care am pus hartie de copt. Se coace 9-10 minute. Se rastoarna pe un servet umed si se ruleaza impreuna cu acesta. Se lasa sa se raceasca.

Crema:

100 ml frisca se pun intr-un vas pe foc si se  aduc la temperatura de fierbere. Se da  vasul deoparte si se adauga ciocolata maruntita. Se amesteca pana se dizolva complet. Se adauga restul de frisca si gelatina topita - separat pe baie de aburi. Se da crema obtinuta  la rece pentru cel putin 4 ore, dupa care se scoate si se bate cu mixerul pana isi dubleaza volumul.

Se umple blatul racit cu crema cappuccino si se ruleaza. Se pastreaza la frigider pana in momentul servirii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu crema cappuccino" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Julie 1

18.09.2010, 11:27

Multumesc mult tuturor!

marieta 1

18.09.2010, 11:46

si la mine trebuie sa stea la favorite!!!!!!!!!!

Julie 1

18.09.2010, 15:41

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu crema de capsuni