Rulada cu crema cappuccino

de Julie in Prajituri, 15 Sep 2010 | 8468 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 4 oua,
  • 4 linguri zahar,
  • 4 linguri faina,
  • esenta de vanilie
  • Crema:
  • 200 ml frisca lichida,
  • 100 g ciocolata cu aroma de cappuccino,
  • 1 lingurita gelatina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu crema cappuccino:

Blat:

Se bat albusurile cu zaharul ,se adauga galbenusurile, esenta si faina. Se toarna compozitia intr-o tava in care am pus hartie de copt. Se coace 9-10 minute. Se rastoarna pe un servet umed si se ruleaza impreuna cu acesta. Se lasa sa se raceasca.

Crema:

100 ml frisca se pun intr-un vas pe foc si se  aduc la temperatura de fierbere. Se da  vasul deoparte si se adauga ciocolata maruntita. Se amesteca pana se dizolva complet. Se adauga restul de frisca si gelatina topita - separat pe baie de aburi. Se da crema obtinuta  la rece pentru cel putin 4 ore, dupa care se scoate si se bate cu mixerul pana isi dubleaza volumul.

Se umple blatul racit cu crema cappuccino si se ruleaza. Se pastreaza la frigider pana in momentul servirii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu crema cappuccino" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Julie 1

18.09.2010, 11:27

Multumesc mult tuturor!

marieta 1

18.09.2010, 11:46

si la mine trebuie sa stea la favorite!!!!!!!!!!

Julie 1

18.09.2010, 15:41

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada "Padurea Neagra"