Reteta testata tot la Postavaru care la randul ei a preluat- o de pe blogul Sarah&Miki
Blat:
Umplutura:
Blat:
Topim untul la foc mic iar apoi adaugam toata faina si amestecam bine. Adaugam treptat laptele rece, sare,amestecand sa nu se faca cocoloase iar apoi dam de pe foc. Adaugam ouale pe rand amestecand bine dupa fiecare. Turnam compozitia in tava de aragaz tapetata cu hartie de copt. . Dam la cuptor la foc potrivit cca 150 de grade timp de 30 de minute.
Umplutura:
Mixam bine untul moale cu pateul de ficat. Adaugam mustarul, sarea si piperul. Ttaiem ceapa marunt si o adaugam in crema de pateu Adaugam apoi ouale date pe razatoare. Urmeaza sunca taiata foarte marunt si patrunjelul tocat. Amestecam bine..
Dupa ce s-a copt rulada o scoatem din tava si o punem pe hartie de copt.Lasam s1-2 minute apoi dezlipim de pe hartie,intindem umplutura si rulam usor.O invelim in folie si lasam in frigider pana la servire.