Rosii uscate

de kamy in Conserve, 12 Oct 2011 | 5824 vizualizari

 

Am adunat ultimele rosii care nu erau destule sa fac bulion,asa ca le-am uscat,ca am tot auzit de rosii uscate.

 

INGREDIENTE

  • rosii mai carnoase(cu mai putine seminte,daca aveti)
  • ulei de masline
  • busuioc uscat
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii uscate:

Rosiile le-am spalat bine, le-am sters si le-am taiat felii rotunde, de vreo 3-4 mm. Le-am pus pe un gratar si le-am bagat in cuptor la foc mic si cu usa intredeschisa, aproximativ 4 ore.

Dupa 2 ore le-am intors pe fiecare in parte si le-am lasat pana s-au uscat bine.

Dupa ce s-au racit le-am pus intr-un borcanel, am presarat busuioc si le-am acoperit cu ulei de masline.

 

TIPS-URI

1

se pun si catei de usturoi in borcanul cu rosii uscate,dar eu nu am avut atunci in casa.

2

se pastreaza in camara,nu stiu cat timp,ca-i prima oara cand fac si nici nu stiu inca la ce o sa le folosesc

3

cele mici(tiganesti le zice la noi,sunt mult mai mici ca cherry)nu s-au uscat bine,asa ca nu le-am pus in borcan

4

nici cele taiate in sfert nu s-au uscat bine

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii uscate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

DIANA B 1

14.10.2011, 10:14

Spor sa ai draga mea ... si eu inca mai fac una , alta ...

kamy 1

14.10.2011, 10:29

diana...multumesc la fel,iubita

DIANA B 1

14.10.2011, 10:41

Ms si te

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Adjica picanta (3)