Rosii umplute cu crema de branza "Mos Craciun"

de deyutzky in Aperitive / Garnituri, 6 Ian 2013 | 10997 vizualizari

 

Cu toata agitatia de sarbatori nu prea am mai avut timp de nimic...chiar daca Mosul a trecut pe la voi, vin astazi sa va ofer cate un Mos Craciun cu branzicaaa:D daca va plac mosuletii mei va rog sa-mi acordati un vot de 5 stelute incepand de maine la concursul de pe decorix ;;) http://www.decoblog.ro/2013/01/rosii-umplute-cu-crema-de-branza-mos-craciun.html (perioada de vot este 7-13 ianuarie)

 

INGREDIENTE

  • 7 rosii medii
  • 250 gr branza dulce
  • 100 gr unt moale
  • marar
  • sare
  • piper boabe (pt. decor)
  • maioneza (pt. decor)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu crema de branza "Mos Craciun":

Se amesteca branza (trebuie sa fie bine scursa) cu untul, se adauga mararul tocat marunt, iar apoi se pune sare dupa gust.

Se taie partea de jos a rosiilor (pt. a avea sustinere), se lasa deoparte capacelele si se scobesc cu o lingurita.

Se umple fiecare rosie cu crema de branza si se pune capacelul (pe post de caciulita).

Tot din crema de branza se fac moturile si nastureii, se pun ochisorii din boabele de piper, iar ca barba se adauga putina maioneza.

Se orneaza platoul dupa plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu crema de branza "Mos Craciun"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rosii umplute cu telemea si ceva fin de la Delaco