Pregatim umplutura:curatati ciupercile si le taiati felii subtiri.Puneti o tigaie la incins cu ulei de masline si puneti ciupercile.Cand sunt gata le scoateti si in aceiasi tigaie caliti ceapa si usturoiul tocat marunt.Cand s-a inmuiat putin ceapa,adaugati ciupercile,patrunjelul si busuiocul tocat,pesmetul,sare,piper si mestecati.Luati de pe foc.
Incalziti cuptorul la 200°.Spalatii rosiile,taiati un capacel si scoateti cu o lingurita tot miezul.Sarati si piperati interiorul rosiilor si le umpleti.Ungeti o tava cu putin ulei si asezati rosiile.
Eu am dat prin blander miezul de rosii si l-am pus in tava cu rosii (in loc de apa).
Puneti tava la cuptor pentru 30 de minute pana devin rumene.
Pofta buna!!!!!!
1
Puteti pune 2 linguri de busuioc uscat,daca nu aveti proaspat.