Rosii umplute cu Ciuperci Champignons

de Alina26 in Mancaruri de post, 29 Apr 2013 | 4606 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 9 rosii potrivite
  • 9 ciuperci champignons
  • 3 cepe mari
  • 2 catei de usturoi
  • 9 linguri de pesmet
  • 5 fire de patrunjel verde
  • 5 frunze de busuioc
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu Ciuperci Champignons:

Pregatim umplutura:curatati ciupercile si le taiati felii subtiri.Puneti o tigaie la incins cu ulei de masline si puneti ciupercile.Cand sunt gata le scoateti si in aceiasi tigaie caliti ceapa si usturoiul tocat marunt.Cand s-a inmuiat putin ceapa,adaugati ciupercile,patrunjelul si busuiocul tocat,pesmetul,sare,piper si mestecati.Luati de pe foc.

Incalziti cuptorul la 200°.Spalatii rosiile,taiati un capacel si scoateti cu o lingurita tot miezul.Sarati si piperati interiorul rosiilor si le umpleti.Ungeti o tava cu putin ulei si asezati rosiile.

Eu am dat prin blander miezul de rosii si l-am pus in tava cu rosii (in loc de apa).

Puneti tava la cuptor pentru 30 de minute pana devin rumene.

Pofta buna!!!!!!

TIPS-URI

1

Puteti pune 2 linguri de busuioc uscat,daca nu aveti proaspat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu Ciuperci Champignons" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]