Mai frumos si mai spectaculos trebuia sa iasa, dar nah, macar e bun! Tare imi plac ciupercile si de cand am descoperit ca nemtii importa galbiori, m-am abonat si eu la o caserola pe saptamana :))
Se curata legumele si se toaca dupa preferinta, eu ceapa am taiat-o cubulete, ardeiul felii, iar morcovul l-am dat prin razatoarea mare. Se pune ceapa la calit in uleiul incins, se adauga morcovul, iar apoi ardeiul.
Intre timp se spala bine galbiorii si se toaca grosier, apoi se pun si ei la calit. Cand s-au inmuiat legumele, se adauga orezul spalat bine, se amesteca cateva minute, apoi se adauga supa calda si se lasa sa fiarba. Se condimenteaza cu sare, piper si chilli, iar cand orezul a absorbit toata supa se ia de pe foc.
Se poate servi ca atare sau ca garnitura, cum doriti.
Pofta buna!
1
daca nu aveti supa de pui, adaugati apa calda si putin condiment pentru supa de pui, sau doar apa
2
la sfarsit puteti presara peste pilaf putina verdeata tocata