Risotto cu fenicul si conopida

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 27 Mai 2010 | 5254 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura unt
  • 1 ceapa mica, tocata marunt
  • 1 catel de usturoi, tocat marunt
  • ½ capatana de conopida, tocata mare
  • 1 bulb de fenicul, injumatatit si ras
  • 300 gr orez arborio
  • 250 ml vin alb
  • 1L zeama de supa de legume, fierbinte
  • o mana de patrunjel tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Risotto cu fenicul si conopida:

Topeste untul intr-o tigaie, apoi caleste ceapa si usturoiul.Adauga condopida si feniculul ras si caleste-le 2-3 minute.
Adauga orezul si prajeste-l putin, amestecandu-l pentru a fi acoperit cu unt.Toarna in tigaie vinul alb si lasa-l pana cand orezul il va absorbi.Apoi toarna, pe rand, cate 250 ml zeama de supa de legume, lasand-o sa fiarba pana cand toata va fi absorbita de orez.Asezoneaza totul dupa gust, adauga patrunjelul tocat, amesteca si serveste-l cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Risotto cu fenicul si conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez cu pulpe de pui la gratar