Cartofi cu cascaval la cuptor

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 24 Ian 2011 | 6689 vizualizari

 

O garnitura foarte buna la fripturica.

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi rosii
  • 200g cascaval
  • 300g smantana
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu cascaval la cuptor:

Se spala bine cartofii si se pun la fiert cu coaja in apa cu sare. Dupa ce au fiert se curata de coaja. Se ia un vas de yena si se unge bine cu unt. Jumate din cartofi se dau pe razatoarea mare direct in vas, se sareaza, se pune smanatana si se rade cascaval. Se repeta operatiunea cu restul de cartofi, sare, smantana si deasupra se rade cascavalul pe razatoarea mica. se da la cuptor pana capata o culoare aurie si se serveste cu friptura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]