Imi plac mult inimile si pipotele si am profitat ca inca am rosii, ardei si ceapa verde in gradina si-n solar. Asa ca mi-am indeplinit pofta ce-am poftit-o si-am pus de-o tocanita delicioasa, puteti sa nu ma credeti ca-i delicioasa sau puteti sa o incercati. Sa aveti pofta!
Pentru Reteta de tocana cu inimi si pipote am folosit urmatoarele ingrediente: inimi si pipote, ardei copti, ceapa, usturoi, cartofi si rosii.
Iata cum se prepara Reteta de tocana cu inimi si pipote
Mai intai am pus pipotele si inimile sa fiarba. Am pus sa se coaca ardeii , i-am curatat de coaja si i-am taiat mai marunt. Apoi am taiat legumele, ceapa verde, ceapa uscata, usturoiul si cartoful cubulete mici. Dupa ce au fiert pipotele si inimile, am strecurat zeama in care au fiert, iar pe ele le-am taiat in bucatele mai mici. Am pus la incins o tigaie wok, am adaugat uleiul , ceapa verde, ceapa uscata, usturoiul si cartoful si am lasat sa se caleasca cca 15-20 min, dupa care am adaugat ardeiul copt, pipotele si inimile si o cana cu zeama in care au fiert pipotele si inimile. Am adaugat sare si piper si am lasat cca 10 min sa se intrepatrunda toate aromele. Am transferat totul intr-o tava, am pus deasupra rosioarele si am mai adaugat o cana zu zeama. Am bagat tava la cuptor la foc mic pentru cca 1 ora. Cam asta-i delicioasa tocana , daca v-a facut cu ochiul poate o incercati acum cat inca sunt legume proaspete.