Reteta de taitei chinezesti cu legume, cu usturoi si ghimbir

de Mitinita in Mancaruri de post, 24 Feb 2018 | 25730 vizualizari

 

Reteta de taitei chinezesti cu legume, cu usturoi si ghimbir se poate pregati cu taitei pentru mancare chinezeasca, dar daca nu ii gasiti, ii puteti folosi si pe cei de la supa instanta. Se prepara rapid si sunt deliciosi!

 

INGREDIENTE

Ingrediente Reteta de taitei chinezesti cu legume, cu usturoi si ghimbir

  • 2 pachete de taitei instanti
  • 1/4 varza mai mica
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceapa verde
  • ghimbir ras sau pudra, dupa gust
  • sos de soia
  • ulei
  • ulei de susan, optional
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de taitei chinezesti cu legume, cu usturoi si ghimbir:

Preparare Reteta de taitei chinezesti cu legume, cu usturoi si ghimbir

Taiteii se pun intr-un bol adanc si se toarna apa fierbinte peste ei. Se lasa 3 minute si se scurg de apa.

Se curata legumele si se taie in bucati mai mari, dar subtiri.

Se pune o tigaie sau un wok pe foc si se adauga 1-2 linguri de ulei. Se infierbanta si se adauga ceapa si morcovii. Se calesc 1 minut la foc mare. Se adauga varza si se mai calesc 1-2 minute.

Se adauga taiteii si 1 lingura de sos de soia.

Se tin pe foc inca 1-2 minute si se amesteca des. Optional, puteti adauga cateva picaturi de ulei de susan.

Se iau de pe foc si se servesc.

Pofta buna!

Poate-ti place si reteta de Taitei chinezesti cu pui sau Taietei chinezesti cu pui si trei feluri de ciuperci

Recomandam si - Noodles cu Carne de Porc

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de taitei chinezesti cu legume, cu usturoi si ghimbir" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale ın foi de vita