Tocanita de ciuperci

de carmenvlad in Mancaruri de post, 26 Mar 2011 | 11717 vizualizari

 

INGREDIENTE

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 100 ml vin alb
  • 100 ml ulei
  • Sare si piper dupa gust
  • 1 frunza dafin

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

Se caleste in ulei  ceapa, usturoiul, ardeiul gras si ciupercile intregi. Se adauga vinul si pasta de tomate. Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa sa fiarba acoperite la foc mic 15-20 de minute. Se mai adauga 100 ml apa calda sau atat cat este nevoie si se fierbe cu capacul acoperit pana cand scade apa. Se opreste focul, se adauga verdeata taiata marunt si se mai lasa acoperite 5-10 minute sa se intrepatrunda toate aromele. Se serveste calda cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

ieri la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

ieri la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Humus reteta