Bun venit la o nouă rețetă delicioasă de la Andra Mihail! Astăzi vă învățăm cum să preparați niște rulouri cu brânză și leurdă, perfecte pentru o gustare sau un aperitiv.
Rețetele acestea rapide și gustoase sunt mai mult decât potrivite atunci când ai poftă de ceva bun si ușor de preparat.
Pentru reteta de rulouri cu pesto de leurda sunt necesare cateva ingrediente: aluat de pizza, pesto leurda, feta si oua.
Iata cum se prepara Reteta de rulouri cu pesto de leurda:
Într-un castron, sfărâmăm brânza feta, apoi adăugăm ouăle pe rând. Dacă brânza este mai uscată, este suficient să folosim un singur ou. Putem utiliza orice tip de brânză sărată preferăm, cum ar fi telemeaua sau brânza feta. Întindem foaia de aluat de pizza și o ungem cu pesto de leurdă, apoi întindem compoziția de brânză într-un strat uniform.
Rulăm foaia cât mai strâns posibil. Cu un cuțit bine ascuțit, tăiem ruloul în bucăți de aproximativ 3 cm grosime și le așezăm în tava de briose unsă cu foarte puțin ulei. Punem tava în cuptorul preîncălzit la 200 de grade Celsius pentru aproximativ 15-20 de minute, până când rulourile se rumenesc ușor. Aceste rulouri cu brânză și leurdă sunt perfecte pentru a fi servite ca aperitiv sau gustare la orice ocazie! Sunt ușor de preparat și pline de savoare.
Savurați-le alături de cei dragi!
Vezi si reteta de pesto de leurda.