Reteta de preparare a papanasilor fierti cu prune

de MIUTA in Dulciuri, 14 Oct 2011 | 8556 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 gr branza de vaci
  • 2 oua
  • 3 linguri gris
  • 5 linguri faina
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • sare
  • ulei
  • pesmet
  • prune
  • zahar
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor fierti cu prune:

Reteta de preparare a papanasilor

Se amesteca branza de vaci cu galbenusul,faina,grisul si albusul batut spuma.

Se pune zaharul vanilat,putina sare si se amesteca bine.

Se formeaza cu mana unsa cu faina gogosele iar in mijlocul lor se pune o jumatate de pruna.

Se pun la fiert in apa cu sare cca 15-20 minute.

Se scot si se dau fierbinti in pesmet cu zahar prajit in ulei(nu foarte tare,doar rumenit usor).

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor fierti cu prune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

adynna2000 1

15.10.2011, 14:51

Foarte buni au iesit! I-am incercat si i-au placut si sotului meu care nu mananca galuste cu cartofi! Multumim

kamy 1

15.10.2011, 19:13

fff buni in austria am mancat,dar cu capsuni

mihaelar63 1

27.10.2011, 13:08

Ce buni
Ingenios , o combinatie interesanta , papa-gombotii

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

la 19:27

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor cu amestec de branza si pesmet