Reteta de preparare a papanasilor fierti

de Zamfira in Dulciuri, 10 Noi 2012 | 4560 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 300 g branza de vaci
  • 3 linguri de faina
  • 4 linguri gris
  • 1 ou
  • putina sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor fierti:

Reteta de preparare a papanasilor

Amestecam branza de vaci cu oul, faina, grisul si putina sare. Formam papanasi lungueti sau rotunzi si ii fierbem in apa cu sare aproximativ 5-7 minute. Ii scoatem intr-o strecuratoare si apoi ii dam prin pesmet calit in ulei. Ii servim pudrati cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor fierti" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor fierti