Reteta de preparare a papanasilor

de Michelle in Prajituri, 19 Mar 2010 | 22604 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

 Reteta de preparare a papanasilor

  • 500 gr branza dulce de vaca
  • 125 gr gris
  • 2 lg zahar
  • vanilie
  • 3 oua
  • 50 gr unt
  • 100 gr pesmet
  • 2 lg zahat
  • apa
  • rom

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor:

Reteta de preparare a papanasilor

Branza se amesteca cu grisul,apoi se adauga zaharul si vanilia.

Se adauga si oualele pe rand.Se lasa jumatate de ora la odihna.

 Se pune apa la fiert impreuna cu rom
Intr-o tava larga topiti untul  si adaugati pesmetul si la foc mediu il prajiti pana se face auriu.

 Stingeti focul si adaugati zaharul.
Cu mainile umede, din amestecul de branza modelati bile micute,
Cand apa fierbe da-ti focul pe minim si asteptati ca apa sa nu mai clocoteasca. In acel moment puteti adauga in oala papanasi pana acoperiti fundul oalei cu ei.
Papanasii sunt fierti cand se ridica la suprafata.
Ii scoateti cu ajutorul unei palete cu gauri si ii aruncati direct in tava cu pesmet

 pe care o scuturati bine cu miscari orizontale fata-spate astfel incat papanasii sa se rostogoleasca si sa se acopere singuri de pesmet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Caramel Cheesecake ~nr. 200~