Reteta de preparare a papanasilor

de Lau in Dulciuri, 4 Apr 2011 | 4031 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 g branza proaspata
  • 2 oua
  • zahar vanilat
  • esenta de portocale
  • coaja de lamaie
  • 5 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • pentru decor
  • frisca
  • jeleu de capsuni
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor:

Reteta de preparare a papanasilor

se amesteca bine branza cu ingredientele. Daca mai este nevoie se mai adauga faina,sa iasa un aluat usor de modelat,

se ia cu lingura din compozitie se trece prin faina si se da forma dorita,eu am preferat sa fac cu punga de decorat tortul,

se prajesc in ulei incins,se rumenesc pe amble parti se scot pe un servetel absorbant,

se pudreaza cu zahar si se decoreaza cu frisca si jeleu

jeleul se pregateste conform instructiunilor de pe pachet

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert placinta cu branza si stafide