) Mi le aduce Costel de la Constanta, ca in Ialomita n-am gasit nicaieri , iar unde am intrebat au zis ca n-au voie sa vanda ( eu nu stiu de vreo lege care sa interzica asta )
@gbrlcostache : pe gratar sunt si mai bune, dar pielita se inlatura obligatoriu ( e destul de groasa si tare ), apoi fuduliile se tin minim 30 minute in otet ( eventual si sare ) , care inlatura mirosul de urina si spala bine canaliculele prin care circula aceasta...
Preferatele noastre!!! Noi avem mereu in congelator. Ar fi si culmea sa ne lipseasca ) Daca sunt pregatite corect, cum a facut Ina, sunt foarte bune! Recunosc ca prajite imi plac cel mai mult, dar n-as refuza o portie si pe gratar! Ina sa le incerci si pe cele de bou.. sa vezi cat sunt de bune..
Offf Ina... Mi-ai facut o pofta de nu-ti spun.. Cum am venit de la munca am dat iama in congelator.. si.. surpriza.. nu mai am fudulii Sper sa mai aiba soacramea..
Si.. sa-mi fie rusine ca n-am nici o postare... 4 veterinari in batatura )
De unde fudulii , ca eu n-am vazut niciodata in comert . N-am mai mancat asa ceva de pe cand venea veterinarul din teritoriu si ne aducea si noua .
Pur si simplu mi-ai facut pofta!
Delicioase!