Reteta de felii de vitel cu ciuperci si cascaval este foarte gustoasa si spornica.
Ca si ingrediente principale, avem nevoie de: carne vita, branza, ciuperci, mazare.
Nu-i nici friptura, nici snitel . Cu siguranta place si este simplu de pregatit .
Feliile de carne se subtiaza cu batatorul de snitele .
Se condimenteaza cu sare,rozmarin si piper negru macinat .
Se trec bucatile de carne prin faina alba si se prajesc usor pe ambele parti in tigaia cu ulei .
Nu este necesar sa fie patrunse integral , carnea mai vine coapta si la cuptor .
Se transfera bucatile prajite intr-o tava .
Pe fiecare felie se pun ciuperci taiate si deasupra se acopera cu felii de cascaval tartinabil .
Nu este nevoie decat de 10 minute pana cand cascavalul incepe sa se rumeneasca .
In acest moment se distribuie in mod egal mazarea verde , rondele de morcov , praz si ardei kapia .
Legumele se vor prinde frumusel de cascavalul moale .Mai lasati cateva minute cuptorul sa mearga si... Gata !!!!
1
Aceste felii se pot prepara si cu carne de porc sau de pui .
2
Sunt gustoase atat calde cat si reci .
3
Daca doriti puteti folosi garnitura preferata !!!