Reteta de dorada cu legume, mamaliga si mujdei de usturoi

de Ana S_I_D in Peste, 10 Ian 2024 | 4096 vizualizari

COMENTARII (10)

Panacris 1

10.01.2024, 20:05

Pff, interesanttreba cu mămăliga la aparatul de pâine! Bine de laut în seamă! Dar lângă Doradă nu cred că se pretează mămăliga și mujdeiul, ar fi ners ceva legume, cartofi natur și un sos olandez! Mno îmi dau și eu cu părerea nu cu ...! Altfel foarte bune peștele!

mihaelar63 1

11.01.2024, 01:45

Minunata dorada ta !!! Toate imaginile sunt imbietoare !!! Chiar si cea cu dorada cruda ?
Atentie trebuie sa pui 5 imagini pentru ca reteta sa se incadreze pentru ,,, Garantat Bucataras"

Ana S_I_D 1

11.01.2024, 10:46

Ce este "Garantat Bucataras" ?
Mulțumesc!

Lau 1

12.01.2024, 20:02

Constelatialeu 1

13.01.2024, 19:05

Tare bine arata. Felicitari pentru premiu, ai spart ghiata, bravo !

Ana S_I_D 1

13.01.2024, 19:07

Mulțumesc! 🥰🥰🥰

Rocsi 1

13.01.2024, 20:20

Alor mei le place foarte mult dorada, iar a ta arata foarte bine!

laura_n 1

14.01.2024, 17:01

O bunatate de peste! Preferatul meu!

miki_a 1

19.01.2024, 17:09

Și pentru noi e combinația perfectă! ❤❤❤Nu aș putea mânca pește fără mămăligă și mujdei....

oanapl 1

05.02.2024, 18:14

Bun și sănătos!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Pastrav la cuptor in staniol