"Culori de toamnă în bucate"
O reteta de post, delicioasa.
Am tot timpul intr-o cutie mica la rece, un amestec patrunjel-usturoi-sare marina si ulei . Mixati 1/2 legatura de patrunjel cu 2-3 catei de usturoi, puneti sare groasa si 3 linguri de ulei. Amestecati si pastrati intr-o cutie la rece.
Pentru Reteta de curry de dovleac cu spanac sunt necesare urmatoarele ingrediente: spanac, dovleac, lapte de migdale, pasta de curry, ceapa, ardei.
Iata cum se prepara Reteta de curry de dovleac cu spanac:
Curățați și tăiați mărunt ceapa și usturoiul. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se caleste ceapa si usturoiul. Adaugati bucatile de dovleac, sosul cu patrunjel, ardeiul rosu taiat bucatele si caliti totul impreuna timp de 10 minute. Spanacul se spala , se curata, se taie grosier si se inmoaie intr-o tigaie pe foc fara grasime. Adăugați spanacul peste dovleac, turnați laptele de migdale, adăugați curry-ul roșu, sare și piper. Se amestecă, se acoperă și se fierbe timp de 10 minute. Se amestecă din nou și se gătește fara cpac de data aceasta încă 10 minute. Este gata ! Se decorează cu alune prăjite. Se serveste natur, sau cu orez, paste .... Foarte gustos!