Reteta de ciocanele de curcan cu cartofi, ciuperci, ceapa si mere

de Panacris in Mancaruri cu carne, 12 Feb 2024 | 2709 vizualizari

COMENTARII (12)

Rocsi 1

12.02.2024, 20:00

Eu vin la masa, ca arata prea bine!

Panacris 1

12.02.2024, 20:10

Te rog! Vă aștept cu drag!

Constelatialeu 1

12.02.2024, 20:39

Ce ti-au facut merele alea?

Panacris 1

12.02.2024, 20:43

Sunt foarte bune, mereu le bag la fripturi! Dar, desigur doar eu le savurez! ))

RODIMUR 1

12.02.2024, 20:45

Am spus și pe FB: pe gustul meu așa bunătate...!

Panacris 1

12.02.2024, 21:23

Mulțumesc Rodica!

gaby_duceag 1

12.02.2024, 21:25

ce fain!!!

oanapl 1

13.02.2024, 10:15

Ce bunătate!

mirela0911 1

18.02.2024, 19:16

Imi place ce ai aici!

laura_n 1

19.02.2024, 17:37

Teroristul mare e fan curcan, ti-l trimit ))

Panacris 1

21.02.2024, 17:29

Data viitoare Laurici!

abetina 1

27.02.2024, 11:31

Imi e dor de o portie de carnita de curcan.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Kaizer cu fasole alba