Un aperitiv sofisticat si de efect.
Pentru Reteta de camembert la cuptor, cu smochine sunt necesare cateva ingrediente: camembert, smochine, ulei de masline.
Iata cum se prepara Reteta de camembert la cuptor, cu smochine
Preincalzim cuptorul la 200 grade C.
Intr-un vas rezistent la cuptor si tapetat cu hartie, asezam cambebertul. Il crestam usor cu un cutit. Stropim cu cele 2-3 linguri de ulei.
Asezonam cu piper proaspat macinat. Adaugam crenguta de rozmarin.
Dam la cuptor pentru 10 minute.
Transferam camembertul pe un platou si adaugam smochinele. Stropim cu ulei de masline.
Aperitivul este gata!
Se serveste cu paine prajita.
Pofta buna!
Vezi si reteta de Aperitiv rapid cu branza la cuptor.
1
Puteti acompania smochinele cu putina miere de albine.
2
Inainte de a introduce camembertul in cuptor, cuptorul trebuie incalzit la 200 grade C.
3
In cazul in care nu aveti smochine proaspete, puteti folosi smochine uscate.