Pui inabusit in vin rosu

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 20 Feb 2012 | 3958 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg piept de pui fiert
  • 1 cana vin rosu
  • ulei masline
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui inabusit in vin rosu:

Pieptul de pui fiert se taie feliute si se pune la prajit in putin ulei de masline timp de 2 minute pe fiecare parte. Se adauga vinul rosu si se lasa cate 5 minute pe fiecare parte. Se poate servi ca aperitiv,rece sau cald!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui inabusit in vin rosu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]