Foarte, foarte, foarte gustoase!!!!!
Va recomand cu drag Reteta Ciuperci cu sos alb si smantana, o textura cremoasa greu de refuzat!
Ingrediente pentru Reteta Ciuperci cu sos alb si smantana, o textura cremoasa greu de refuzat:
Cum se prepara Reteta Ciuperci cu sos alb si smantana, o textura cremoasa greu de refuzat:
Ciupercile se spala si se decojesc.
Se taie in bucati mai mici sau se lasa intregi.
Ceapa se toaca marunt si se pun cateva minute la calit in 2 linguri de ulei.
Se adauga si ciupercile.
Se lasa pe foc pana cand scade apa care o vor lasa ciupercile.
Se face un sos din jumatate de lingura de faina cu 50 ml lapte si se adauga peste ciuperci cand le-a scazut apa.
Se condimenteaza cu sare si piper.
Se adauga si cele 2 linguri de smantana, se mai tine 2 minute pe foc.
Se presara patrunjel ( eu am avut doar patrunjel uscat)
Se poate servi cu o portie de Cartofi natur sau simpla, cu Mamaliga
Prietenii nostri de la Gustos.ro va propun sa incercati si reteta de Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana
1
Se presara patrunjel verde proaspat pentru un gust mai deosebit.