Ravioli umplute cu spanac si ricotta cu sos de smantana si parmezan

de Bya Ralu in Paste, 8 Mai 2018 | 12518 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de ravioli umpluti cu spanac si ricotta
  • 1 fir de ceapa verde
  • 2 linguri de smantana
  • parmezan ras
  • unt
  • ulei de masline
  • sare/piper/peperoncino
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli umplute cu spanac si ricotta cu sos de smantana si parmezan:

Se pune o oala cu apa si sare la fiert, pentru a adauga ravioli cand apa incepe sa fiarba.

Intr-o tigaie punem putin unt cu ulei de masline, ceapa taiata rondele; dupa ce se inmoaie putin, se pune putina apa, smantana si parmezan, se amesteca usor si se da la o parte.

Ravioli se scurg de apa si se pun peste sos, se mai adauga parmezan si se pot servi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli umplute cu spanac si ricotta cu sos de smantana si parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Paste carbonara