Ravioli cu branza

de Lau in Paste, 13 Sep 2012 | 7911 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • PASTA
  • 3 oua
  • 1 praf de sare
  • cca 300 g faina
  • UMPLUTURA
  • 2 cutii de crema de branza cu verdeata
  • 2 oua
  • 1 lingura cu faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli cu branza:

Ouale le amestecam cu un praf de sare dupa care adaugam treptat faina, trebuie sa iasa o coca nelipicioasa (o invelim in folie alimentara si dam la frigider cca 30 min)

UMPLUTURA-amestecam crema de  branza cu ouale batute si faina (sare daca este nevoie)

Impartim coca (oprim o bucata restul punem in frigider) si o intindem in foaie subtire pe masa infaianta. Cu un pahar decupam cercuri si in mijloc adaugam cate o lingurita de crema de branza, ungem o margine cu un pic de apa si lipim, presam cu furculita pe marigine si asezam pe o tava infainata

Repetam operatiunea pana terminam.

Punem apa cu sare intr-o oala,cand fierbe apa adaugam ravioli si ii fierbem cca 7 min(scoatem unul si gustam)ii scoatem cu o paleta si ii lasam sa se scurga

Noi am servit cu smantana si sos de rosii

Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ravioli cu branza tofu