Ravani

de Doralinda in Prajituri, 25 Oct 2012 | 9576 vizualizari

COMENTARII (33)

nusi1936 1

26.10.2012, 17:43

wow,che minune,il voi face sigur!!

Doralinda 1

26.10.2012, 18:41

Nusi,

diaconta 1

26.10.2012, 22:21

cam dulce pentru mine dara arata bine

Doralinda 1

26.10.2012, 22:35

Dia, sa sti ca nu e mai dulce decat baclavaua!

Mihaela11_jo 1

02.12.2012, 21:16

Foarte aromata
Cand sotul meu a facut specialitatea in Anglia , cel mai bun prieten al lui era un dr. grec din Saloniki; gateau si mancau impreuna pt ca multe dintre mancarurile arabe se aseamana cu cele grecesti;dar mai ales dulciurile sunt super-dulci, "imbogatite" cu sirop de zahar
La noi aceasta prajitura se numeste "basboussa" sau"namura" sau "harisa"
http://www.bucataras.ro/retete/basboussa-13466.html

Doralinda 1

02.12.2012, 22:50

Da, intr-adevar, se aseamana dulciurile mult cu cele arabesti sau turcesti! Sunt foarte bune!

Steffy 1

16.01.2013, 20:14

Imi place, foarte insiropata.

Doralinda 1

16.01.2013, 20:50

E foarte buna steffy!!! Merita sa o incerci!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Basbousa