Rasol de Porc Godina cu vin rosu la cuptor

de Gherca Daniela in Porc, 6 Mar 2016 | 3109 vizualizari

COMENTARII (18)

mirela0911 1

06.03.2016, 18:19

Tare bine arata ce ai facut!

Zamfira 1

06.03.2016, 18:20

Super buna!

cristinutanicolita 1

06.03.2016, 18:27

Foarte buna

Bya Ralu 1

06.03.2016, 18:35

bun

MotanLaOale 1

06.03.2016, 18:44

Bunica 1

06.03.2016, 18:45

Cam bun!

Adele 1

06.03.2016, 18:58

Bun

diaconta 1

06.03.2016, 19:09

Mama ce-l indopati pe Godina asta ))

Constelatialeu 1

06.03.2016, 19:16

Noroc ca nu mananca tot ce gatim pentru el, ca i-ar crapa uniforma...

Rahela Velicu 1

06.03.2016, 19:31

bun

Rocsi 1

06.03.2016, 19:46

Degust si eu!

CameliaR 1

06.03.2016, 20:00

Gherca Daniela 1

06.03.2016, 20:39

Multumesc,multumesc ca va place preparatul lu'Godina!

dantes 1

07.03.2016, 06:34

Bun!

-Marius- 1

07.03.2016, 08:28

Stefania1964 1

07.03.2016, 09:03

ce bine arata si sigur este tare, tare bun!

anca_rm 1

07.03.2016, 09:23

ce bine arata

Gherca Daniela 1

09.03.2016, 10:44

Multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Platica lui Godina