CONCURS: DE LA BUCATAR LA JUSTITIAR - SE CAUTA UN PREPARAT DEMN DE A PURTA NUMELE GODINA
Fierbem pentru inceput bucatile de rasol intr-o oala sub presiune impreuna cu foile de dafin, piperul boabe, usturoiul curatat si putina sare cca. jumatate de ora.
Dupa ce au fiert le scoatem din apa si le asezam intr-o tava unsa cu ulei, apoi le condimentam pe ambele parti cu sare, piper, boia dulce si usturoi granule, iar peste
punem si vinul, dupa care bagam tava la cuptor pana se rumeneste frumos carnea, dar intre timp o mai intoarcem, pentru a-si imprumuta gustul de vin.
Se poate servi alaturi de o garnitura si o salata sau chiar un sos de hrean cu smanatana, oricum este foarte bun!
Pofta buna!
1
Daca nu aveti usturoi granule, puteti pune 5-6 catei de usturoi pe care ii pisati cu putin ulei pana formati o pasta, apoi adaugati si celelalte condimente si ungeti fiecarebucata de rasol cu pasta formata!