Rasol de peste

de ianculubita in Salau, 12 Sep 2013 | 6019 vizualizari

 

Ati mancat vreo data rasol de peste in aceasta varianta?? daca incercati, nu veti regreta!!
Noi vara asa ceva mancam in fiecare saptamana.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de peste alb special pentru rasol (salau de preferinta)
  • 500 g fasole pastai
  • 4 cartofi
  • 2 rosii
  • 2 linguri concentrat de legume (optional)
  • 1capatana de usturoi
  • sare, piper
  • 2 linguri ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de peste:

In 2 vase separat punem la fiert pestele curatat, spalat, impreuna cu rosiile, 1 lingura de concentrat sau 1 lingura de sare. In al doilea vas punem cartofii curatati si spalati, taiati in jumatati, fasolea pastai curatata, spalata si tot la fel cu 1 lingura de concentrat. Dupa ce toate sunt fierte, le scoatem pe un platou, pestele, pastaile si cartofii, le presaram cu sare apoi ne ocupam de mujdei

Intr-un castronel pisam bine usturoiul, frecam cu 2-3 linguri de ulei apoi adaugam rosiile decojite si pasate, condimentam cu sare si piper

Servim rasolul pe farfurie cu mamaliguta bineinteles si mujdei deasupra

Sper ca v-am facut pofta!!

TIPS-URI

1

daca va face rau usturoiul,puteti servi cu hrean ras

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

laura_n 1

12.09.2013, 14:45

asa nu am incercat, dar imi place pestele la nebunie si cred ca mi-ar placea si in varianta asta

Corinuta 1

12.09.2013, 14:52

ce bine arata!

ianculubita 1

13.09.2013, 08:36

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rasol de peste