Raffaello

de aalliinnaa07 in Dulciuri, 27 Mar 2013 | 14251 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g zahar pudra
  • 200 g nuca de cocos
  • 200 g lapte praf
  • 250 g margarina Unirea/Rama
  • 3 pliculete zahar vanilat
  • 100 g biscuiti macinati
  • 2 galbenusuri de ou
  • nuca de cocos pentru ornat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Raffaello:

Punem intr-un castron nuca de cocos, zaharul pudra, zaharul vanilat, laptele praf, cele 2 galbenusuri de ou si biscuitii macinati.

Peste toate ingredientele adaugam margarina si framantam pana obtinem o compozotie omogena.Din compozitie rupem cate o bucatica si facem bulgarasi, apoi ii tavalim prin nuca de cocos.

Se poate adauga la mijloc cate o aluna!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Raffaello" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu nuca de cocos si piure de visine