Raffaello

de laylalala in Prajituri, 1 Mar 2011 | 20812 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 gr cocos
  • 125 gr lapte praf
  • 25 gr zahar pudra cu aroma de vanilie
  • 240 gr lapte condensat
  • migdale decojite
  • cocos
Portii: 25
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Raffaello:

Intr-un vas se amesteca cocosul cu laptele praf si zaharul pudra. Se adauga laptele condensat si se amesteca pana la omogenizare.

Din compozitia obtinuta se formeaza bilute in interiorul carora se introduce cate o migdala decojita. Bilutele se dau prin cocos si se servesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Raffaello" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu cocos si glazura de ciocolata neagra