Raci fierți

de elucubratiiculinare in Peste, 3 Dec 2012 | 6780 vizualizari

 

Usor de gatit, greu de mancat :))

 

INGREDIENTE

  • 1 kg raci,
  • 1 foaie dafin,
  • 1/2 linguriță boabe piper,
  • 3 căței usturoi,
  • 1 ceapă,
  • 1 ardei iute,
  • 1 lingură sare.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Raci fierți:

Se aleg numai racii vii. Ar fi trebuit să filmez, să vedeți cum se mișcau :)

Se spală in multe ape, după ce s-au frecat pe burtă cu o periuță. Se pune un vas cu apă la fiert în care adăugăm sare, usturoiul tăiat feliuțe, ceapa curățată și taiată în sferturi, foaia de dafin, ardeiul iute feliat, (întreg - dacă este foarte iute) și boabe de piper. Când apa începe să clocotească, adăugăm racii și-i lăsăm să fiarbă exact 10 minute.

Se lasă în apa care au fiert până la servire. Se servesc cu mujdei de usturoi.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Raci fierți" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Sim0na 1

04.12.2012, 08:56

N-am mancat niciodata..

Bya Ralu 1

06.12.2012, 21:16

cum sa ii filmezi sa-i vedem cum se miscau?eu nu vreau sa vad asa ceva,ca sigur nu mai mananc)

alba_zori 1

08.12.2012, 08:29

ce buni sunt,si ce bine arata,delicatesa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]