Rață cu cartofi și sfeclă roșie

de elucubratiiculinare in Rata, 2 Oct 2012 | 5176 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 copane de rață,
  • 6 cartofi mici,
  • 1 sfeclă roșie,
  • 2 linguri unt,
  • 3 fire de cimbru,
  • sare,
  • piper proaspăt măcinat.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rață cu cartofi și sfeclă roșie:

Copanele de rață se spală bine și se pun la fiert în apă rece cu un praf de sare pentru 20-30 minute. Cartofii se spală bine și se pun la fiert în apă rece pentru 15 minute. Sfecla se curăță de coajă (atenție că vă pătați rău - de preferat să folosiți mănuși de plastic) și se pune la fiert pentru 15 minute. Într-o tavă punem copanele și cartofii întregi. Condimentăm cu sare și piper proaspăt măcinat. Stropim totul cu unt topit și punem în tavă și cele 3 fire de cimbru proaspăt. Se dă la cuptor pentru 30 minute la 200 grade C.

Servim fierbinte cu rondele de sfeclă roșie. Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rață cu cartofi și sfeclă roșie" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (19)

dobrezaira 1

03.10.2012, 14:21

pacat ca ai avut doar doua copane, am fi gustat si noi daca aveai doua...rate. Prea arata bine de tot.

Sim0na 1

03.10.2012, 15:15

De acord cu dobrezaira

Lau 1

03.10.2012, 15:23

fain arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de rata la cuptor - Fragede si aromate