Varza fiarta la slow cooker Crock-Pot ,fie ca e simpla sau cu carne, iese o bunatate! De data aceasta am facut cu carne de rata: doua pulpe si un piept care si ce a mancat ............nu va spun:))))))
Carnea se parleste si se spala.
Varza se desface in foi si se lasa in apa rece pentru 15-20 minute.
Rosiile se spala si taie in sferturi.
Mararul spalat si tocat marunt.
Scurgem apa in care a stat varza.
Taiem cotoarele frunzelor .
Frunzele asezate una peste alta ,rulate le taiem in faisii subtiri.
In vasul de Crock-Pot asezam un strat de varza,unul de rosii+lingura de bulion de ardei,foaia de dafin si putin marar.
Peste stratul de varza adaugam carnea de rata si alt strat de varza
.Deasupra punem sunca afumata ,taiata in felii subtiri,si un strat de rosii.
Acoperim vasul si lasam la fiert 2,30 ore pe programul hild.
Se serveste cu mamaliguta si ardei iute.
Pofta buna!