Punch cu Cirese

de Adi_Caradeanu in Bauturi, 18 Iun 2015 | 2715 vizualizari

 

Ceva racoritor pentru zilele insorite alaturi de prieteni !
Foto credit: Tudor Raiciu

 

INGREDIENTE

  • 150 g cirese fara simburi
  • 300 ml vodka
  • 350 ml prosecco
  • 7 - 8 frunze busuioc
  • 200 liqueur piersici
  • 200 ml fresh lamaie
  • 250 ml tonica
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Punch cu Cirese:

  1. Scoateti samburii din cirese 
  2. Puneti ciresele in bol, adaugati doua linguri de zahar peste ele si zdrobiti-le usor, adaugati vodka si lasati-le la macerat timp de 30 minute
  3. Adaugati restul ingredientelor in bol, adaugati gheata si amestecati cu un polonic pentru a se topi zaharul si omogeniza ingredientele
  4. Glazurati paharele de servire cu zahar - (stergeti gura paharului cu o felie de portocala apoi presarati usor zahar)

TIPS-URI

1

Punch-ul o bautura servita in general la petreceri,

2

Numele bauturii provine lin limba Sanskrita si inseamna cinci ; cinci deoarece reteta originala a bauturi continea 5 ingrediente: alcool, zahar, lamaie, apa si ceaiuri sau condimente

Daca ti-a placut reteta noastra "Punch cu Cirese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Socata reteta bunicii