Pulpe și piept de gâscă pe pat de varză murată

de Panacris in Mancaruri cu carne, 19 Ian 2014 | 12791 vizualizari

 

În 2014, mi-a propus să probez fel de fel, de preparate! A venit momentul gâștei ;) Simplă și gustoasă! ;) Senzațională! ;)

 

INGREDIENTE

  • Pulpe și piept de gâscă,
  • varză murată 1 bucată,
  • piper boabe,
  • foaie de dafin 3 bucăți.
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe și piept de gâscă pe pat de varză murată:

Carnea de gâscă se pune la fiert în apă rece, atenție fără sare, cca. 30 de minute Să fie fiartă cam pe jumătate :D!

Între timp varza murată se taie fideluță și se așează în vasul de lut, care între timp a fost lăsat cca. 30 de minte în apă rece ;) Se așează estetic carnea de gâscă ,între varza fideluță, se presară boabele de piper și foile de dafin, se adaugă cca. 1000 ml de zeamă, în care a fiert carnea de gâscă, se acoperă și se lasă la gătit, în cuptor, la 200 grade cca. 120 de minute ;) Se verfică carnea și dacă nu e încă moale se mai adaugă zeamă de gâscă, lăsându-se la gătit, până ce sunteți mulțumiți de ”moliciunea” fripturii ;)

Răbdare, spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe și piept de gâscă pe pat de varză murată" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]