Snitele din piept de gasca

de gaby_gabytza in Mancaruri cu carne, 23 Ian 2020 | 3659 vizualizari

 

Bunatati de Craciun

 

INGREDIENTE

  • 2 piepturi gasca
  • 4 oua
  • 150 g faina
  • piper
  • condimente
  • boia de ardei dulce
  • sare
  • 2-3 catei usturoi
  • ulei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele din piept de gasca:

Spalam piepturile de gasca si le despicam carnea de pe oase.Le taiem in bucati mai mici ca sa le putem praji mai usor, dupa care le batem pe fiecare cu ciocanul de carne.

Separat intr-un bol zbatem bine ouale cu usturoiul maruntit si cu un un praf de sare .

Intr-un alt bol amestecam faina cu condimentele,boiaua,piperul si sarea dupa gust.

Luam fiecare bucata de carne si o dam prima data prin faina (avand grija sa acoperim toata zona ) dupa care o dam prin ou.

Punem uleiul la incins intr-o tigaie si adaugam pe rand bucatile de snitele.Le prajim foarte pe ambele parti la foc mic.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele din piept de gasca" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitele in sos de ceapa