Pulpe pane

de mihaelaM in Pui, 3 Iul 2011 | 7727 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2pulpe de pui
  • 2oua
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe pane:

Pulpele le parlim ,le spalam,le taiem ,apoi le crestam in mai multe locuri.

Ouale le spargem intr-o farfurie peste care vom pune piperul si sarea si le batem bine.

Pesmetul il punem si pe el intr-o farfurioara.

Punem uleiul in tigaie pt a se incinge.Cat ulei trebuie nu stiu sa va zic exact depinde de cat este de lata tigaia,atat va pot spune ca trebuie sa acopere pulpele.

Ok haideti sa trecem la treaba:Luam o pulpa o dam prin ou,apoi prin pesmet,iar prin ou si inca o data prin pesmet dupa care putem pune in tigaie si la fel procedam si cu restul pulpelor,le dam de doua ori prin ou si de doua ori prin pesmet.

Atentie: lasati focul mic ca sa se patrunda bine carnea.

Cand pulpele sunt gata le scoateti pe un prosop de hartie pt a absorbi tot uleiul.

POFTA BUNA!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Copanele pane cu cascaval