Pulpe de pui umplute cu sunca si feta

de mihaelar63 in Pui, 30 Noi 2011 | 17703 vizualizari

 

Va impartasesc cu drag reteta cu numarul 250.

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe pui superioare [ fara piele]
  • 200 gr branza fetta
  • 200 gr sunca curcan
  • 10 cm praz
  • codite de ceapa verde
  • 1 caciulie de usturoi
  • 1 rosie
  • piper
  • sare
  • busuioc
  • 100 ml ulei  floarea soarelui
  • 200 ml vin
  • 25 ml ulei porumb
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute cu sunca si feta:

Ceapa , prazul si  usturoiul  tocate se prajesc usor alaturi de sunca taiata marunt .

Piparati compozitia si adaugati cat e calda si cuburi de fetta,amestecand.

Cu aceasta compozitie umpleti pulpele de pui dezosate,  spalate , sarate , in care ati facut un ,, buzunar '' cu varful cutitului .

Asezati pulpele intr-o tava , puneti peste ele rosii tocate , sare , putin ulei ,1 pahar de vin alb.

Presarati deasupra busuioc si dati la cuptor 40 min , intai 30 min cu o folie de aluminiu deasupra [ sa se inabuse ], apoi fara folie [sa se rumeneasca].

Serviti alaturi de cruditatile preferate .

Pentru  tusa finala puteti stropi cu foarte putin ulei de porumb .

TIPS-URI

1

Vinul adaugat la preparare face puiul mai fraged .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute cu sunca si feta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Bya Ralu 1

03.01.2013, 23:21

super

Krystyan Trendy 1

21.12.2013, 12:13

grozave pulpele

Xandrinne 1

17.04.2015, 09:43

Delicioase!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui umplute cu legume