Pulpele pot fi umplute dupa preferinte. Eu am ales un carnat special din Portugalia (farinhera)- e vorba de un carnat facut doar din faina cu grasime de porc ).
Alegem pulpele intregi si le dezosam cu grija, astfel incat sa ramana intregi. Le saram, piperam si le lasam asa 30 min la rece.
Intre timp preparam umplutura (sa fie sub forma de pasta. ). Eu am folosit Farinhera - e un carnat special facut doar din faina cu grasime de porc. Daca nu aveti e bun orice fel de carnat, dar facut pasta. Ungem pulpele de pui cu pasta obtinuta din carnat si rulam, astfel incat sa imitam pulpa intreaga.
Intr-o tigaie stropita cu ulei de masline prajim pulpele pe toate partile, astfel incat sa prinda o culoare, apoi le asezam intr-un vas termorezistent si le dam la cuptor sa se prajeasca (se fac ca niste pulpe la cuptor).
Cand sunt gata se servesc cu garnitura la alegere. Eu am facut cartofi natur scaldati in unt si frunze de patrunjel proaspete.
Pofta mare.