Pulpe de pui umplute

de Miha in Pui, 30 Mar 2011 | 7217 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe superioare dezosate
  • 4 felii de sunca
  • 4 felii de cascaval
  • 4 felii de bacon
  • masline
  • sare si piper
  • cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute:

Pulpele curatate si spalate, se acopera cu o folie alimentara si se bat usor cu ciocanul de snitele. Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si cimbru. Atentie totusi la sare, bacon-ul si sunca avand si ele ceva sare in ele.

Peste pulpe punem o felie de sunca, una de cascaval si maslinele taiate feliute. Se ruleaza strans, iar ruloul obtinut se infasoara in bacon. Se pun intr-un vas termorezistent, se toarna 1/2 pahar cu apa si se dau la cuptor la foc mediu pana scade tot lichidul si baconul se rumeneste.

Se servesc calde cu garnitura de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini tarte cu cremă de iaurt și afine - Rapide și delicioase

ieri la 07:46

Bomboane Tiramisu - Delicii rapide și savuroase

pe 19.11 la 07:37

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]