Tocanita de cartofi cu carne de pui - Philips Multicooker

de Dya Daniela Andrei in Pui, 18 Noi 2013 | 18275 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g cartofi
  • 4 copanele
  • 1 ardei gras
  • 1 pastarnac
  • 2 cepe mari
  • 1 morcov
  • 400 ml supa de pui
  • sare si busuioc dupa gust
  • o legatura de marar verde
  • 2-3 linguri cu bulion/suc de rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu carne de pui - Philips Multicooker:

Rumenim usor copanelele setand din MENU functia FRY pentru 10-15 minute. Tocam legumele si le adaugam peste carne, lasandu-le sa se caleasca putin. Taiem cartofii cuburi si ii asezam in vas la un loc cu restul ingredientelor. Condimentam dupa gust, adaugam supa de pui si setam din MENU functia STEW pentru aproximativ 55 de minute. In ultimele 10 minute adaugam si bulionul/sucul de rosii, iar la sfarsit presaram mararul proaspat tocat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu carne de pui - Philips Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

ieri la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Copanele de pui cu cartofi la cuptor