Pulpe de pui superioare in sos la cuptor

de Bya Ralu in Pui, 14 Iun 2012 | 6126 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 bucati de pui partea superioara
  • vin rosu
  • 2 morcovi
  • ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceapa alba mica
  • bulion
  • condimente
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui superioare in sos la cuptor:

Se curata bucatile de pui de grasimea in exces, se spala cu apa rece, se condimenteaza pe ambele parti cu vegeta, cu cimbru, oregano, busuioc, boia dulce si piper alb. Intr-o tava se pune ulei de masline, se aseaza bucatile de pui condimentate, morcovul si ceapa taiate felii subtiri, usturoiul se taie in 2 bucati si se baga in cuptorul incalzit timp de 30-40 minute. Intre timp se mai intorc pe o parte si alta, se face un sos din bulion si vinul rosu si se toarna in tava. Se serveste cu cartofi noi si mujdei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui superioare in sos la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciocănele de pui cu capere și ciuperci marinate