Pulpe de pui cu gutuie

de Bucataras Medi in Pui, 4 Mar 2010 | 4377 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 6 pulpe superioare de pui;
  • - 1 gutuie;
  • - 250 ml vin alb sec;
  • - boia iute/dulce;
  • - marar uscat;
  • - ulei de masline;
  • - sos de soia;
  • - sare, piper;
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu gutuie:

Se spala carnea, se lasa la scurs si apoi se condimenteaza cu sare, piper, boia iute/dulce, marar uscat si cateva picaturi de sos de soia. Gutuia se taie cubulete. Se asaza carnea intr-o tava si se stropeste cu cateva picaturi de ulei de masline, se adauga vinul, putina apa si cubuletele de gutuie. Se da la cuptor, la foc potrivit si din cand in cand carnea se stropeste cu sosul din tava. Cand carnea si bucatile de gutuie sunt gata facute, se scoate tava din cuptor se asaza pe o farfurie cate o bucata de friptura, cateva cubulete de gutuie si o garnitura de orez sau ce va place altceva.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu gutuie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui cu ceapa