Pulpe de pui pe pat de sare

de Miha in Pui, 16 Iun 2009 | 6933 vizualizari

 

Cea mai simpla reteta de friptura incercata vreodata :))

 

INGREDIENTE

  • 4 copanele de pui
  • cca 200 g sare gema
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui pe pat de sare:

In tava sau tigaia pe care o vom folosi pentru friptura,asezam sarea in strat gros,iar deasupra punem pulpele curatate si spalate.

Nu le-am condimentat cu nimic,iar gustul de sare s-a potrivit de la sine. ;)

Dam la cuptor pana se rumenesc.

Asa-i ca-i simplu? :))

Am servit alaturi de un ghiveci de legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pe pat de sare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Miha 1

18.06.2009, 14:33

Wauuu...asta da surpriza! Multumesc!

Miha 1

25.06.2009, 15:01

Mariana,nu ai facut rau.E doar o chestie de gust,fiecare cum apreciaza.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe gratinate cu ciuperci si cascaval