Pulpe de pui pané trase in cascaval

de Sylvia in Pui, 28 Iul 2010 | 6172 vizualizari

 

Va prezint reteta mea de pulpe de pui pané cu cascaval, sunt foarte fragede si gustoase, un pranz consistent si aromat potrivit pentru orice ocazie.

 

INGREDIENTE

 Avem nevoie de :

  • 6pulpe de pui,
  • sare,
  • piper,
  • putina boia,
  • lapte ,
  • faina,
  • pesmet,
  • cascaval,
  • 2 oua,
  • ulei pentru prajit.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui pané trase in cascaval:

  Preparare : curatam pulpele de pui de piele si si condimentam bine cu sare piper si boia si le lasam in lapte rece pret de cateva ore.

   Dupa aceea  pregatim ouale  batandu-le bine, le condimentam cu sare si piper si  adaugam 2-3 linguri de cascaval ras .

   Scoatem pulpele de pui si le trecem prima data prin faina apoi prin compozitia de ou si apoi prin pesmet.

   Le prajim in ulei incins la foc foarte mic sa se patrunda bine, la final dam focul mai mare sa se rumeneasca.

  Se scot apoi pe un servet de hartie absorbant si  se servesc cu garnitura preferata, va doresc pofta buna  !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pané trase in cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

ieri la 07:35

Rulouri cu fistic și gem de vișine - Delicioși și ușor de făcut

pe 16.10 la 08:31

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 15.10 la 10:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]