Pulpe de pui pané trase in cascaval

de Sylvia in Pui, 28 Iul 2010 | 6127 vizualizari

 

Va prezint reteta mea de pulpe de pui pané cu cascaval, sunt foarte fragede si gustoase, un pranz consistent si aromat potrivit pentru orice ocazie.

 

INGREDIENTE

 Avem nevoie de :

  • 6pulpe de pui,
  • sare,
  • piper,
  • putina boia,
  • lapte ,
  • faina,
  • pesmet,
  • cascaval,
  • 2 oua,
  • ulei pentru prajit.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui pané trase in cascaval:

  Preparare : curatam pulpele de pui de piele si si condimentam bine cu sare piper si boia si le lasam in lapte rece pret de cateva ore.

   Dupa aceea  pregatim ouale  batandu-le bine, le condimentam cu sare si piper si  adaugam 2-3 linguri de cascaval ras .

   Scoatem pulpele de pui si le trecem prima data prin faina apoi prin compozitia de ou si apoi prin pesmet.

   Le prajim in ulei incins la foc foarte mic sa se patrunda bine, la final dam focul mai mare sa se rumeneasca.

  Se scot apoi pe un servet de hartie absorbant si  se servesc cu garnitura preferata, va doresc pofta buna  !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pané trase in cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

ieri la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

pe 23.09 la 07:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]