Mazare cu copanele (Multicooker)

de Dya Daniela Andrei in Pui, 7 Mai 2014 | 8225 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 copanele de pui
  • un borcanel cu mazare (prefiarta)
  • 2 morcovi
  • un ardei gras rosu
  • un ardei gras verde
  • un fir de ceapa verde
  • o ceapa uscata
  • o lingura cu bulion
  • 1,5 l supa de legume/pui
  • sare dupa gust
  • busuioc uscat
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu copanele (Multicooker):

Rumenim copanelele cam 10 minute, folosind programul FRY, tocam legumele si le adaugam peste carnea de pui, continuand prajirea pentru inca 2-3 minute. Condimentam dupa gust, adaugam mazarea si supa de legume sau de pui, selectam programul STEW (pentru tocana) si inchidem capacul. In ultimele 10-15 minute coloram cu bulion. Dupa terminarea programului adaugam patrunjelul proaspat tocat. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu copanele (Multicooker)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de fasole verde cu maruntaie de pui